Deccotex Llar
Qui som   |    BOTIGA ON-LINE   |   Enllaços   |   Contacte
tel. 93 803 05 49   ·   info@femcortinesigualada.cat
CORTINES ENROTLLABLES CORTINES VERTICALS CORTINES CONFECCIONADES CORTINES A MIDA

     
Quí som?

Fem Cortines Igualada

És una Botiga amb més de 30 anys d’experiència en el món de la llar, dels teixits i de les cortines, complementat amb la ventatge de disposar de taller propi de confecció ens diferència d’una botiga convencional. També ho instal.lem a casa vostre. Per tal que tot quedi com desitges. Sense sorpreses!

Els tres móns tot i ser molts diferents, es complementen perfectament i ens ajuden a poder donar solucions creatives a tots els problemes que ens presenten els nostres clients.
Busquem la millor solució per el client, per això escoltem el que necessiten els nostres clients. No es tracta nomès de vendre, es tracta que el client que ens compri ho faci saben que el que compra és exactament el que necessita. Deixa’t assessorar! És la nostra feina.
A la web podràs trobar les principals característiques de diversos models de cortines, destacant en portada la de més demanda i recomenable per la seva relació qualitat-preu.
Desitgem que si estàs interessat en alguna, et posis en contacte en horari de botiga al telèfon 93 803 05 49 o bé per correu elèctronic info@femcortinesigualada.cat o tambÚ si ho prefereixes et podem trucar nosaltres el dia i hora que ens diguis.
Pensa que una cortina feta a mida no té, avui en dia, un preu molt diferent a una cortina a mida estÓndard i una consulta pot estalviar-te molts problemes.
També disposem de cortines estÓndard, per tant, sabem el que diem.
Ens avala la nostra experiència i professionalitat. Gràcies per confiar amb nosaltres!!!


Deccotext Lllar

Deccotext Llar, S.L.
C/ Prats del Rei, 6
08700 IGUALADA
 

 

 
QUI SOM   |   DECORADOR VIRTUAL   |   ENLLAÇOS   |   CONTACTE Deccotex Llar
tel. 93 803 05 49   ·   info@femcortinesigualada.cat   ·   © 2018 Deccotext Llar, SL